"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Trainingen

In 2019 heeft Heal Your Heart acht dagdelen een training ‘Voorstellingsoefeningen in de Praktijk’ verzorgd. Het waren mooie momenten en de vraag werd regelmatig gesteld om uitbreiding, meer visualisatie oefeningen en het mogelijk maken van audio opnames. De laatste tijd ben ik met deze input aan de gang gegaan en heb ik een nieuwe training ontwikkeld: HARTLUISTEREN.

HARTluisteren

Ben je benieuwd wat HARTluisteren voor jou kan doen? Wil je meer weten over wat je precies kunt verwachten en zelf ervaren hoe zo'n meditatie gaat? Beluister dan hieronder de hartmeditaties.

Ben je enthousiast meld je dan aan voor de volledige training van Hartluisteren.

Hij luistert

Deel je hart met de Vader

HARTLUISTEREN is een training van een combi tussen meditatie, ons voorstellingsvermogen en visualisatie. We gaan aan de hand van een persoon of gelijkenis uit de Bijbel op pad en luisteren wat Jezus/Vader God aan ons hart wil duidelijk maken. Door deze verhalen te gaan luisteren met ons hart leren wij Zijn hart kennen. Hij wil met je praten en jou duidelijk maken hoeveel Hij van jou houdt! Jij mag meer ontvangen van Hem.

 

Jij mag jouw hart delen met de Vader en Hij luistert.

Zo ga je oefenen met het horen van Gods stem, wordt je relatie verdiept met Hem. Als de Vader je hart aanraakt, zullen herinneringen, angsten en blokkades genezen worden. En zul je ervaren dat Gods liefde voor jou nog veel verder gaat dan dat!

 

Jouw vertrouwensrelatie met God

dat verandert je hart

Jouw hart is belangrijk. Paulus bid dat de ogen van ons hart verlicht mogen worden. God de Vader is geïnspireerd in jouw hart, omdat Hij door jouw hart kan spreken. Wat de Vader schrijft in jouw hart dat raak je nooit kwijt. Ook al ben je dat kwijt in je brein.

Hij spreekt tot jou door een openbaring te geven in jouw hart van Zijn liefde voor jou. Daarom gaat het vaak zo diep. Zijn woorden, stem, beelden, geven heelheid, genezing en bevrijding van binnenuit. Dat verandert je hart.

Gods liefde is altijd groter en Zijn genade altijd overvloediger. Zo ook Zijn verlangen naar jou. God wil niets liever dan Zijn hart met jou delen. Intiem verbonden zijn met jou. Afgestemd te zijn op Zijn hart, jij en Hem, in verbondenheid, in eenheid. 

Vader gaat met iedereen een unieke relatie aan. Je kunt wel geïnspireerd worden door de relatie die een ander met God de Vader heeft, maar die relatie zal nooit hetzelfde zijn als de relatie die jij met Hem hebt. Het gaat erom dat jij groeit in je eigen vertrouwensrelatie met Vader en dat je ontdekt hoe je die inhoud kunt geven.

Praktisch

Als je deze training volgt dan ontvang je:

  • Een werkmap met theorie en praktische opdrachten
  • Na elke trainingsavond ontvang je nieuwe opdrachten
  • Een usb stick met HART LUISTEREN. Aan de hand van personen uit de Bijbel kun jij je laten vullen met alles wat er in Gods hart is voor jou.

“De Heer heeft mij paar keer echt de hemel laten zien en mij laten ervaren dat het echt om Hem gaat. En ik ervaarde in deze oefening dat ik me mocht overgeven aan Hem. Ik ontving er beelden bij, daardoor begreep ik het.”

Tamara

“Oefenen met mijn voorstellingsvermogen helpt mij om direct contact te maken met de Vader.”

Seth

“Ik hoorde steeds een stille stem: Ik geniet van jou.”

Esther

Aanmelden training

Enthousiast geworden over deze training? Meld je dan aan via dit formulier.