"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Welkom

Over Erika Koelewijn

MIJN NAAM IS ERIKA KOELEWIJN-BIJKER (1969), EIGENAAR VAN DE PRAKTIJK HEAL YOUR HEART. IK BEN GETROUWD MET DIRK, SAMEN HEBBEN WE DRIE TIENERKINDEREN.

Mijn praktijk is geïnspireerd op mijn eigen leven en mijn intieme relatie met God de Vader. Wat ik ten diepste nodig had, heb ik van Hem ontvangen. Hij kwam met genezing, hief blokkades van het hart op en gaf mij rust in mijn worstelingen. Ik voelde echte blijdschap en diepe vrede. Er kwam leven!
 Zijn liefde is de bron van mijn leven geworden. Het is mijn verlangen om anderen bij dit liefdevolle hart van de Vader te brengen.

Opleiding & Trainingen

Ik ben afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige en heb ruim tien jaar als verpleegkundige op diverse afdelingen van een psychiatrisch ziekenhuis gewerkt. Ook ben ik een aantal jaren in de ambulante zorg werkzaam geweest. Daarnaast heb ik ruime ervaring als psycho-pastoraal werker in het jongeren- en volwassenpastoraat.

Tijdens mijn werk in de psychiatrie, en later ook in pastorale contacten, werd ik geconfronteerd met de pijn bij gebroken en verwonde harten. Ik zag dat mensen vanuit hun verwondingen (afwijzing, niet geliefd voelen, schuld, schaamte, verdriet, leegte, misbruik) keuzes maakten die diep van binnen geen voldoening gaven. De aangeboden hulp raakte veelal niet de kern van het probleem en ik zag mensen soms nog dieper wegzakken. Soms zelfs zo hevig dat ze besloten uit het leven te stappen. Dit raakte mij diep en maakt mijn verlangen om harten te zien genezen alleen maar groter.

Coaching en Counseling

Ik heb een opleiding en diverse trainingen gevolgd in coaching en counseling. Te weten:
* Psycho-pastorale hulpverlening
* Bevrijdingspastoraat
* Vaderhartschool A en B
* Academie voor counseling en coaching niveau 1 en 2
* Basistraining Emotionally Focused Therapy (EFT)
* Houd Me Vast-training
* Transactionele Analyse (TA) 101
* Insighted Focused Therapy (IFT)
* Grace Academy (Bijbelschool)
* Brainspotting

Daarnaast houd ik mijn kennis up to date door diverse trainingen in mijn vakgebied te volgen. Ook maak ik, samen met collega-coaches en EFT-therapeuten, deel uit van intervisiegroepen en maak ik gebruik van supervisie.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden