"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Welkom

Over Erika Koelewijn

MIJN NAAM IS ERIKA KOELEWIJN-BIJKER (1969), EIGENAAR VAN DE PRAKTIJK HEAL YOUR HEART. IK BEN GETROUWD MET DIRK, SAMEN HEBBEN WE DRIE KINDEREN.

Mijn praktijk is geïnspireerd op mijn eigen leven en mijn intieme relatie met God de Vader. Wat ik ten diepste nodig had, heb ik van Hem ontvangen. Hij kwam met genezing, hief blokkades van het hart op en gaf mij rust in mijn worstelingen. Ik voelde echte blijdschap en diepe vrede. Er kwam leven! Zijn liefde is de bron van mijn leven geworden. Het is mijn verlangen om anderen bij dit liefdevolle hart van de Vader te brengen.

erika@healyourheart.nl

Opleiding & Trainingen

Ik ben afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige en heb ruim tien jaar als verpleegkundige op diverse afdelingen van een psychiatrisch ziekenhuis gewerkt. Ook ben ik een aantal jaren in de ambulante zorg werkzaam geweest. Daarnaast heb ik ruime ervaring als psycho-pastoraal werker in het jongeren- en volwassenpastoraat.

Harten zien genezen

Tijdens mijn werk in de psychiatrie, en later ook in pastorale contacten, werd ik geconfronteerd met de pijn bij gebroken en verwonde harten. Ik zag dat mensen vanuit hun verwondingen (afwijzing, niet geliefd voelen, schuld, schaamte, verdriet, leegte, misbruik) keuzes maakten die diep van binnen geen voldoening gaven. De aangeboden hulp raakte veelal niet de kern van het probleem en ik zag mensen soms nog dieper wegzakken. Soms zelfs zo hevig dat ze besloten uit het leven te stappen. Dit raakte mij diep en maakt mijn verlangen om harten te zien genezen alleen maar groter.

Nieuw uitzicht

De afgelopen jaren zag ik dit verlangen werkelijkheid worden door middel van het coachen en counselen van honderden mensen in mijn praktijk. Inmiddels geef ik als christelijke coach ook veel lezingen en workshops aan groepen en volle zalen. Ik vind het fantastisch om mensen nieuwe hoop, nieuw perspectief en nieuw uitzicht te geven.

Opleidingen

* Psycho-pastorale hulpverlening
* Bevrijdingspastoraat
* Vaderhartschool A en B
* Academie voor counseling en coaching niveau 1 en 2
* Basistraining Emotionally Focused Therapy (EFT)
* Houd Me Vast-training
* Transactionele Analyse (TA) 101
* Insighted Focused neuro Therapy (IFnT)
* Grace Academy (Bijbelschool)
* Brainspotting
* Outdoor Life Coaching (Wandel coaching)

Daarnaast houd ik mijn kennis up to date door diverse trainingen in mijn vakgebied te volgen. Ook maak ik, samen met collega-coaches en EFT-therapeuten, deel uit van intervisiegroepen en maak ik gebruik van supervisie.

Nu ik weet hoe God naar mij kijkt, kan ik zonder twijfel en angst voor afwijzing bij Hem komen. Dit is naast een ongelofelijk mooi moment, ook een enorme bevrijding geweest! Ik durf nu naar mijn diepste angsten en gevoelens te kijken en heb met name door de gesprekken en oefeningen geleerd hoe ik mijn diepste kern ‘aan kan pakken’.           

Boaz

De gesprekken hebben mij onnoemelijk veel opgeleverd, veel meer dan ik gevraagd of gedacht had. Mijn geloof is enorm gegroeid en verrijkt, ik heb nu een levende relatie met God en een goed beeld van mijn hemelse Vader en besef steeds meer hoe ongelofelijk veel Hij van mij houdt. En daardoor ben ik, eindelijk, van mezelf gaan houden en mezelf gaan accepteren zoals ik ben. Mijn depressie komt zo in een heel ander licht te staan. En waar licht is is Leven!

Debora

Het afgelopen jaar heb ik door deze coaching op zoveel plekken heling gekregen. De waarheid over mezelf ben ik gaan ontdekken in het Licht van Jezus; nu ik weet hoe Hij naar me kijkt ben ik als nieuw; ik kan alles aan in Hem. Tijdens de gesprekken, concrete oefeningen en gebed kreeg ik nieuwe inzichten en werd er een verlangen in me aangewakkerd. Ik mag mijn eigen plaats in de wereld innemen, God heeft grote plannen met mij!

Rachab

Aanmelden nieuwsbrief