"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Tarieven en vergoedingen

Strengere eisen en veranderde regelgeving van de ABvC en de zorgverzekeraars heeft Heal Your Heart doen besluiten dat zij met ingang van 1 januari 2017 niet meer aangesloten is bij de ABvC. Dat betekent dat de kosten voor coaching en counselling niet worden vergoed door de zorgverzekeraars.

Voor individuele coaching is het tarief € 75,- per sessie en voor relatietherapie € 95,- per sessie. Inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke cliënten. Een sessie duurt 60 minuten. De kosten voor een intakegesprek zijn € 45,-.

Het kan gebeuren dat je onverhoopt de afspraak moet afzeggen. Minimaal 24 uur van te voren kan de afspraak nog telefonisch worden geannuleerd. Lukt dat niet? Helaas wordt de tijd dan alsnog in rekening gebracht.

Heal Your Heart wil mensen tot zegen zijn, zowel in Nederland als daarbuiten. Daarom investeert zij een deel van haar omzet in levens van mensen in Thailand en Afrika.
* Tamar Center Pattaya, Thailand. Biedt barmeisjes hoop, genezing en een nieuw leven: http://www.tamarcenter.org/nl
* Heal Your Heart investeert in diverse vrouwenprojecten in Afrika.
* His Healing Voice: is een bediening die mensen wil helpen om Gods stem te verstaan, Gods stem te volgen, Gods stem in deze wereld te zijn. www.hishealingvoice.nl

Heal Your Heart is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Het BTW nummer van Heal Your Heart is:
NL 00 166 2695 B08
De Praktijk Heal Your Heart is aangesloten bij SoloPartners klachtenregeling:

http://www.Solopartners.nl

Spreker

Prikkelende lezingen

Heb je een avond met een grote groep mensen en zoek je een spreker? De workshops van Erika zijn interactief, diepgaand en prikkelend en zorgen voor bijzondere inzichten. 

Lees meer

Trainingen

Groeien en verstevigen

Heal your heart biedt verschillende trainingen en stiltewandelingen aan waarbij je jouw identiteit kunt versterken en kunt werken aan persoonlijke groei.

Lees meer

Coaching

Heling voor jou

Heb je last van donkerheid in je leven? Worstel je met traumaverwerking, depressie of angst? De coaching van Erika helpt jou Gods stem te verstaan en heling te vinden.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief