"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Tarieven en vergoedingen

Strengere eisen en veranderde regelgeving van de ABvC en de zorgverzekeraars heeft Heal Your Heart doen besluiten dat zij met ingang van 1 januari 2017 niet meer aangesloten is bij de ABvC. Dat betekent dat de kosten voor coaching en counselling niet worden vergoed door de zorgverzekeraars.

Voor individuele coaching is het tarief € 75,- per sessie en voor relatietherapie € 95,- per sessie. Inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke cliënten. Een sessie duurt 60 minuten. De kosten voor een intakegesprek zijn € 45,-.

Het kan gebeuren dat je onverhoopt de afspraak moet afzeggen. Minimaal 24 uur van te voren kan de afspraak nog telefonisch worden geannuleerd. Lukt dat niet? Helaas wordt de tijd dan alsnog in rekening gebracht.

Heal Your Heart wil mensen tot zegen zijn, zowel in Nederland als daarbuiten. Daarom investeert zij een deel van haar omzet in levens van mensen in Thailand en Afrika.
* Tamar Center Pattaya, Thailand. Biedt barmeisjes hoop, genezing en een nieuw leven: http://www.tamarcenter.org/nl
* Heal Your Heart investeert in diverse vrouwenprojecten in Afrika.

Heal Your Heart is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Het BTW nummer van Heal Your Heart is: NL138812809B01
De Praktijk Heal Your Heart is aangesloten bij SoloPartners klachtenregeling:

http://www.Solopartners.nl

Coaching overzicht

Groeien in identiteit

Eerste woensdag van de maand

In samenwerking met Fatherheart Ministries Nederland organiseren Arend en Menske de Graaf de eerste woensdag van de maand een avond om te groeien in identiteit als zonen en dochters van God de Vader.
Start avond: 20:00
Adres: Bolder 5 in Bunschoten-Spakenburg
Opgeven: becomingapeople@gmail.com

Opgeven

In Father’s Heart We Live, Steenwijk

28-30 juni 2019

In het weekend van 28-30 juni ben je van harte uitgenodigd voor de In Father’s Heart We Live in Steenwijk. Andy & Gunilla Glover uit Zweden/VS zullen komen spreken.

Voor alle informatie en opgave 

Vaderhart Familieweekend met Ingrid Wilts (Eindhoven)

13-14 september 2019

Ingrid Wilts zal op dit weekend spreken. In 1981 is zij als vrijwilliger naar Oeganda gereisd en daar woont en werkt zij momenteel nog steeds. Samen met Winette Hubregtse zijn ze het christelijk retrait centrum ‘MTO Moyoni’ gestart; een veilige plaats waar mensen meer van Vaders liefde in hun leven mogen ervaren. Ingrid is regelmatig in Nederland en is een van de Vaderhart schoolleiders van Fatherheart Ministries.

Voor info en opgave

B Vaderhartschool met Mark Head en team 

16 juni tot 22 juni 2019

Van 16 juni tot 22 juni 2019 vindt er een Vaderhartschool B plaats te Biezenmortel

Een B school bouwt voort op het fundament dat tijdens een A school in harten van mensen is gelegd. In een B school ligt de focus op het ontdekken wat voor impact het wandelen in zoonschap, het wandelen in de openbaring van Zijn liefde heeft op ieder mens. 

Meer info en opgeven

Vaderhart A-school met Trevor en Linda Galpin en Winette Hubregtse (de Glind)

11-16 Oktober 2019

Een A-school biedt je de gelegenheid om je hart te openen voor de liefde van de Vader. Het is een plek waar je vrijheid vindt, waar je thuiskomt, waar je aanvaarding en geborgenheid vindt, waar je ontdekt dat Zijn kracht in zwakheid volbracht wordt, een plek waar je echt tot rust komt.

Meer info over een A-school vind je hier

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden