Taboedoorbrekend en rustig, prikkelend en liefdevol en zonder vooroordeel

Prikkelend en motiverend

interactieve lezingen

Erika Koelewijn wordt vaak uitgenodigd als spreker. In haar interactieve lezingen en workshops deelt Erika haar expertise, maakt de theorie concreet en weet mensen te stimuleren om levensveranderende keuzes te maken. 

Helemaal passend

Of het nu gaat om een vrouwen evenement, een gemeenteavond, een seniorengroep of het toerusten van een team, Heal Your Heart geeft workshops die helemaal passen bij de groep. Taboedoorbrekend en rustig, prikkelend en liefdevol en zonder vooroordeel neemt Erika de luisteraar aan de hand om harten te openen en levens te herstellen. 

Nooit eenrichtingsverkeer

De workshops van Erika kenmerken zich doordat ze nooit eenrichtingsverkeer zijn. De lezingen zijn interactief, stimulerend en uitdagend. Luisteraars worden gestimuleerd om uit hun comfortzone te stappen door middel van praktijkgerichte oefeningen. Erika deelt veel van haar ervaringen en voorbeelden uit de praktijk. Met haar humor en rustige persoonlijkheid is de lezing heel toegankelijk voor alle bezoekers. 

Over Erika

Coach, trainer, spreker

Erika is de coach achter Heal Your Heart, een succesvolle coachpraktijk waar ze mensen en stellen helpt om weer verbinding te krijgen. Met haar trainingen weet ze groepen te activeren. Ook staat ze vaak op podia om haar expertise te delen en door middel van oefeningen de mensen uit te dagen en te inspireren.

Aanbod

voor elke groep op maat

Heal Your Heart geeft lezingen vanaf €275,- Voor meer informatie en boekingen, neem contact op. Elke lezing is op maat. Hieronder vind je een aantal van de terugkerende thema's.

Leven vanuit je hart

Veiligheid, verbinding, relatie.

Hoe kun je verbinding maken met je eigen hart? Met je eigen lijf? Wat is je hechtingsgeschiedenis en welke invloed heeft dit op relaties en verbindingen aangaan? Deze interactieve lezing is de reis van hoofd naar hart. Door middel van uitleg en lichaamsgerichte en ervaringsgerichte oefeningen worden bezoekers uitgedaagd uit hun comfort zone te stappen en de verbinding aan de te gaan. Met de thuisopdrachten die de deelnemers meekrijgen, kunnen ze in hun eigen veilige omgeving verder aan de slag.

Gods hart voor jou

Positief en warm

God heeft een vader en moederhart voor jou. Wat betekent dat voor jouw leven? Wat doet het met je identiteit en je relaties? In deze interactieve lezing leren bezoekers dat God de Vader uit is om Zijn liefde te geven. Hij is uit op relatie. Hij geniet van je. Hij is geïnteresseerd in wat er in je leeft. Erika leert de deelnemers om Zijn aanwezigheid te ervaren in hun hart en te ontdekken dat God de Vader blij met ze is, gewoon om wie ze zijn. Zo ga je van ‘doen’ naar ‘zijn’. Met de thuisopdrachten die de deelnemers meekrijgen, kunnen ze in hun eigen veilige omgeving verder aan de slag. 

Helemaal op maat

Veilig en uitdagend

Heb je als groep een specifiek onderwerp waarvoor je een spreker zoekt? Erika Koelewijn deelt ontzettend graag haar expertise en ervaringen uit haar coachings en trainingspraktijk. In een persoonlijk gesprek wordt duidelijk waar de behoefte van de groep ligt. Zo kan Erika een interactieve lezing geven die helemaal op maat is voor de groep. Uitdagend, prikkelend, veilig en liefdevol. 

erika@healyourheart.nl

Oude wonden kunnen echt helen, eeuwig verdriet kan echt verdwijnen als je het samen bij Jezus brengt. Zodoende kon ik het ook echt bij Hem laten.
Hij heeft mij laten ervaren dat ik echt belangrijk voor Hem ben, dat Hij er altijd is en heb een NIEUW soort Liefde en vertrouwen ervaren op verschillende gebieden in mijn leven.

Ruth

Knooppunten zijn ontrafelt! Keuzes die ik vroeger heb gemaakt in mijn hart bleken mij tegen te houden om het verleden los te laten. Heel bijzonder om dat samen met Jezus bij de Vader te brengen en echt bevrijding te ervaren!

Debora

Erika heeft me op weg geholpen om rustig stappen te mogen zetten in de aanwezigheid van mijn Vader.
Ik heb me gerealiseerd dat Hij altijd om me heen is en me wil helpen met alles wat ik nodig ben. Het is een proces, maar de eerste stappen zijn genomen. En ik weet, ondanks dat ik het niet altijd voel, dat ik Gods geliefde kind ben.

David

Aanmelden nieuwsbrief