Trainingen geest,
ziel en lichaam

Je kunt bij Heal Your Heart trainingen volgen met betrekking tot geest, ziel en lichaam. In het voorjaar 2016 organiseer ik een training over het thema bindings- en verlatingsangst. Tijdens deze training krijg je inzicht in hoe deze angsten relaties beïnvloeden en wat je eraan kunt doen. Je krijgt concrete oefeningen en een actieplan aangereikt om gezonde en (h)echte relaties aan te gaan en te behouden. Meer info volgt. Vraag gerust vast naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Workshops

Heal Your Heart geeft geregeld workshops over diverse thema’s, zoals: intimiteit met God de Vader, identiteit als geliefde kind van God en autoriteit in je roeping en vrijheid en heelheid in je leven. Vraag naar de mogelijkheden voor een workshop op maat voor grote of kleinere groepen.

Meer lezen

Kerken

Heal Your Heart wordt geregeld uitgenodigd om te spreken op thema-avonden of een stiltewandeling te organiseren in en voor diverse kerken.
Zij spreekt en geeft workshops over het thema: Vader-en moederhart van God, het versterken van de persoonlijke relatie met je hemelse Vader en over ‘vrij zijn’.

Meer lezen

Cursussen & trainingen

Heal Your Heart geeft geregeld cursussen & trainingen over diverse thema’s, zoals: intimiteit met God de Vader, identiteit als geliefde kind van God en autoriteit in je roeping en vrijheid en heelheid in je leven. Vraag naar de mogelijkheden voor een workshop op maat voor grote of kleinere groepen.

Meer lezen

Inspiratie

" En schrijf Mijn woorden op de tafel van je hart. Geloof met je hart, bewaar je hart, leidt je hart en versterk je hart ”

Bekijk hier inspiratie websites, video's en boeken.

Meer lezen

Aanmelden nieuwsbrief