" En schrijf Mijn woorden op de tafel van je hart. Geloof met je hart, bewaar je hart, leidt je hart en versterk je hart ”

Inspirerende boeken

‘Het Vaderhart van God’. Floyd McClung Jr.
De schrijver van dit boek neemt je mee op een ontdekkingsreis naar God als jouw Vader. Vaak blijkt je beeld van God verwrongen te zijn door de relatie met je eigen ouders en ervaringen uit je verleden. De schrijver laat je aspecten van God zien die jou een vollediger vaderbeeld kunnen geven. Tevens moedigt hij je aan stappen te zetten tot genezing en een verantwoordelijke houding ten opzichte van God en medemens te ontwikkelen.

‘De thuiskomst’. Jack Winter.
De boodschap die Jack deelt in de Thuiskomst is een krachtige openbaring over het hart van God de Vader. Dit boek is een mix van onderwijs en levensveranderde getuigenissen.

‘Ervaar Vaders omhelzing’. Jack Frost.
Dit boek laat je zien hoe je Gods liefde, troost en omhelzing kan ervaren. Het raakt gebieden aan die een hindernis kunnen vormen in een intieme relatie met jouw Schepper.

‘Geef leiding aan je emoties’. Andrew Wommack.
Dit boek leert jou hoe je verantwoordelijkheid voor je emoties kunt nemen en jezelf onder controle kunt hebben. De schrijver laat zien waarom je emotionele problemen kunt krijgen en hij draagt oplossingen aan van woorden van God.

‘Stop de pijn’. James B. Richards.
Pijn is onvermijdelijk en we weten allemaal wat pijn is. Je bent gekwetst en je lijkt maar niet te kunnen genezen. Je probeert verder te gaan met je leven, maar je slaagt er gewoon niet in. Je vergeeft, maar je kunt niet vergeten. Het verpest je relaties met mensen, God en het leven zelf. Dit boek zal je bevrijden van de machten die een slachtoffer van je willen maken. Het leert je hoe je de pijn uit het verleden kunt loslaten en leert je ontdekken hoe je jezelf tegen de pijn van de toekomst kan beschermen.

‘Ik kan veranderen’. Michelle van Dusseldorp.
Ieder mens verbaast zich wel eens over zijn eigen gedrag, gevoelens en gedachten. Waarom reageer ik zo op die situatie? Waarom voel ik mij zo neerslachtig? Over dergelijke ervaringen gaat dit boek. Michelle neemt de lezer mee in een zoektocht naar verborgen motieven, weggestopte emoties en onbewuste drijfveren. Ze laat zien hoe je door zelfinzicht, zelfaanvaarding en het toepassen van bepaalde principes kan komen tot innerlijke genezing en geestelijke volwassenheid.

‘Rivier in je Hart’ Ingrid Wilts. 
Ingrid Wilts beschrijft in dit boek haar passie voor Uganda en het Vaderhart van God. Het is een persoonlijk verhaal waarin ze haar eigen ervaringen beschrijft met de Ugandezen, de wees- en straatkinderen en haar eigen weg met haar Hemelse Vader. In haar boek verteld ze van haar ontdekking dat Vaders liefde echte diepe genezing brengt en de weg opent voor een vernieuwd leven. “Zo stroomt de rivier van liefde door het hart naar levens van andere mensen om hen blijvend van binnenuit te veranderen”. Laat dit boek je helpen die rivier ook in jouw hart te laten ontspringen.

‘Goed Genoeg’. Harry Coffman.
Harry neemt je in dit boek mee op ontdekkingstocht naar wie je werkelijk bent. Harry had lange tijd het gevoel dat hij niet goed genoeg was. Wat Hij in de Bijbel las werkte niet voor hem en hij wilde weten waar dat aan lag. Toen ontdekte hij het geheim. Hij ontdekte wie hij werkelijk was en wat het betekent om gerechtvaardig te zijn. Laat je meevoeren in deze ontdekkingstocht naar je ware identiteit en levensstijl als rechtvaardige en ervaar de zegeningen van God in je leven.

‘Waarom u wellicht beter bij uw huidige partner kunt blijven’ Hans ’t Hart
In dit boek behandelt drs. Hans t’ Hart veel voorkomende relatieproblemen en wat je eraan kunt doen. Het boek bestaat uit een bundeling van artikelen die hij op zijn website schreef nav sessies met koppels in zijn praktijk. De tips en adviezen zijn praktisch en laten zien dat relatietherapie in de meeste gevallen wel degelijk zin heeft.

‘Houd me vast’ Sue Johnson
Relatietherapie is een belangrijke stap voor stellen die willen gaan voor hun relatie. Houd me vast van Dr. Sue Johnson is daarbij een mooi handvat. Liefde, steun en verbondenheid staan centraal in de methode Emotionally Focused Couple Therapy. Dr. Sue Johnson beschrijft in Houd me vast hoe dit programma werkt. Het doel daarbij is het creëren van hechte en veilige relaties. Als relatie-coach gebruik ik dit boek geregeld in de sessies en raad ik het stellen aan om met dit praktische boek samen aan de slag te gaan.

‘Blijf toch bij me’ Petra Deij
Een affaire of vreemdgaan roept vaak heftige emoties op, zowel binnen de relatie waarin het gebeurt als daarbuiten. Petra Deij werkt aan de hand van het EFT model (Emotionally Focused Therapy) de problematiek uit rond een affaire. ‘Blijf toch bij me’ bevat verhalen van ervaringsdeskundigen en persoonlijke oefeningen die je zowel alleen als met je partner kunt doen. Deze zijn bedoeld om je gedachten te ordenen en je verder te helpen in het proces van het verwerken van een affaire binnen je relatie.

Aanmelden nieuwsbrief