" En schrijf Mijn woorden op de tafel van je hart. Geloof met je hart, bewaar je hart, leidt je hart en versterk je hart ”

Inspirerende websites

www.fatherheart.net
Deze site maakt je wegwijs in de wereld van het Vaderhart. De Vaderhartscholen gaan uit van Fatherheart ministries, opgericht door James en Denise Jordan uit Nieuw-Zeeland.
Het is een hele week onderwijs en bediening rond het thema ‘Vaderhart van God’ zodat jouw persoonlijke openbaring rond het Vader- en Moederhart verdiept wordt.
Een aanrader voor een ieder die zijn/haar relatie met zijn/haar Hemelse Vader wil verdiepen, maar ook voor hulpverleners die opgeleid willen worden in dit gebied.

www.fathersloveletter.com
Een boodschap van God voor jou.

Jim Richards
Zoveel mensen gaan rond met een gebroken hart als gevolg van afwijzing, eenzaamheid en angst. Gevoelens van schuld en veroordeling en een gebrek aan eigenwaarde kwellen ons totdat we niet langer in staat zijn om liefde te geven of te ontvangen. Je kunt een echte en diepe relatie krijgen met de liefdevolle Schepper. Je kunt een gevoel van vrede in je binnenste ervaren. Ga die vrede binnen, die niet gebaseerd is op prestaties, maar op de rechtvaardigheid van Christus in jou! Genees, herstel en vul je hart met Zijn onvoorwaardelijke liefde en vrede!
Meer info en laat je inspireren en ontvang:
www.impactministries.com

Joyce Meyer
De boeken, preken van Joyce Meyer hebben vele mensen geholpen bij het vinden van hoop en herstel door Jezus Christus. Met haar openhartige en gevatte stijl van communiceren, deelt ze haar ervaringen. Op you-tube staan prachtige preken en studies van haar!

www.joyce-meyer.nl

www.joycemeyer.org

Aanmelden nieuwsbrief