" En schrijf Mijn woorden op de tafel van je hart. Geloof met je hart, bewaar je hart, leidt je hart en versterk je hart ”

Ervaringen van cliënten

Ik herinner mij het moment dat ik zo in angst bij jou kwam en niet meer wist hoe ik mijzelf onder controle moest krijgen. Het werd een heel proces van loskomen uit oude denkpatronen. Diep naar binnen gaan en wat was dat spannend; je angst omarmen, je patronen loslaten, het was een heel gevecht. Totdat ik mocht ontdekken dat ik het niet alleen hoefde te doen. Er was Iemand die heel diep betrokken wilde zijn bij mijn proces. Het koste mij heel wat hobbels om de Vader toe te laten en Hem het roer te geven. Maar stukje bij beetje bevestigde Hij mij dat Hij te vertrouwen is. En ik ben nu zover gekomen dat ik Zijn volmaakte liefde kan omarmen. En heb ontdekt dat ik mijn pijn en alles wat ik wil vasthouden aan Hem mag geven. Hij heeft mij bevestigd dat dit goed is en dat is leven, dit geeft rust. Ik heb tijdens de gesprekken geleerd om contact te maken met de verschillende delen in mijzelf en dat gaf inzicht. Het maakt mij een completer mens.Tenslotte wil ik mijn hemelse Vader bedanken. Dat Hij mij zo waardevol vindt en het niet langer wilde dat ik in angst mijn leven verder zou leven. Ik bedank Hem dat ik nu mijzelf lief heb, dat ik goed genoeg ben, dat ik fouten mag maken en dat ik dan nog steeds goed genoeg ben.
Hagar (december 2020)

De coaching heeft mij geholpen te begrijpen waarom ik op omstandigheden reageer zoals ik reageer. Toen ik mij daarvan bewust werd en mijn eigen emoties daarbij opmerkte, heb ik geleerd dat ik die emoties mag erkennen. God er in mag betrekken en niet hoef te veroordelen. Op dat punt werd ook duidelijk dat ik daarna zelf een keuze kan en mag maken hoe ik op gebeurtenissen en mensen reageer. Deze korte ‘onderzoekjes’ bij mezelf kan ik blijven hanteren in de toekomst bij nieuwe gebeurtenissen.
Ook heb ik opgemerkt dat ik heel afhankelijk was ‘wat anderen wel niet van mij zouden denken’. Nu mag ik weten (en nog groeien) dat ik mezelf mag accepteren en bedenken hoe God over mij denkt en naar mij kijkt.
Sandra (augustus 2020)

Erika is rustig en luistert aandachtig. Ze heeft veel kennis van de psychologie van de mens en heeft veel kunde om samen de blokkades van je ziel op te ruimen. Met name de geleide meditaties waren heel erg waardevol. Ik vond het heel fijn om met haar te werken en ze heeft mij echt geholpen om mijn hart te genezen!
Geesje (juni 2018)

De gesprekken hebben mij onnoemelijk veel opgeleverd, veel meer dan ik gevraagd of gedacht had. Mijn geloof is enorm gegroeid en verrijkt, ik heb nu een levende relatie met God en een goed beeld van mijn hemelse Vader en besef steeds meer hoe ongelofelijk veel Hij van mij houdt. En daardoor ben ik, eindelijk, van mezelf gaan houden en mezelf gaan accepteren zoals ik ben. Mijn depressie komt zo in een heel ander licht te staan. En waar licht is is Leven! Ik geloof, merk en weet dat Jezus me stap voor stap van de depressie aan het genezen is. Ik ben weerbaarder, geniet veel meer, voel me sterker en sta veel positiever in het leven. En dat gaat alleen nog maar meer worden. Verder is er heling in de relatie met mijn man. Na meer dan 20 jaar twijfel over mijn vrouw-zijn en geaardheid heeft Jezus me duidelijk gemaakt dat hoe ik ben goed is en dat Hij wil dat ik een gelukkig huwelijk met deze man heb. Alle onzekerheid hieromtrent is weg! Wat een enorme rust. Blokkades brokkelen af, er is openheid tussen ons, ik heb nauwelijks meer last van beelden en herinneringen uit het verleden, en de enkele keer dat ze er wel zijn kan ik het een halt toe roepen. Er was in het proces veel pijn en verdriet, maar door daardoor heen te gaan is genezing gekomen. De sleutel voor mij was dat Erika begint bij dé basis, en dat is bij onze God, en van daaruit verder behandelt. Ik heb veel behandelingen gehad, maar deze vorm heeft mij uiteindelijk genezen. En zo word ik de mens die God bedoeld heeft. Duizendmaal dank Erika, duizend x duizendmaal dank u Jezus!               
Rachel (januari 2017)

Het meest verassende inzicht is veruit het moment waarop Jezus liet zien hoeveel Hij van mij houdt! In een van de gesprekken deed Erika een soort ‘voorstellingsoefening’ waarin ik enorm geraakt werd door Jezus die mij vol liefde aankeek! Hij keek dwars door mij heen, Hij zag alles van mij. En toch zag Hij geen enkele zonde door Zijn genade. En die onvoorwaardelijke liefde in Zijn ogen…die zei zoveel! Dit moment is voor mij de basis van mijn relatie met de drie-enige God. Ik heb het echt ervaren als een ommekeer in hoe ik naar mezelf kijk. Eerst kon ik echt niet geloven dat God van mij houdt om wie ik ben. Nu ik weet hoe God naar mij kijkt, kan ik zonder twijfel en angst voor afwijzing bij Hem komen. Dit is naast een ongelofelijk mooi moment, ook een enorme bevrijding geweest! Ik durf nu naar mijn diepste angsten en gevoelens te kijken en heb met name door de gesprekken en oefeningen geleerd hoe ik mijn diepste kern ‘aan kan pakken’.                                                 
Martijn (februari 2017)

“Waar je schat is daar zal ook je hart zijn”

Ik heb dit schilderij gemaakt op een zondagmiddag. De naam HealYourHeart was toen net bekend. Ik dacht bij deze naam direct aan het beeld zoals ik dat heb geschilderd. Een hart gevormd door 2 handen. Ik hoop dat in de praktijk veel mensen de liefde van God mogen ervaren.
Rianne (14) (2012)

Aanmelden nieuwsbrief