"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Coaching

Een gebroken hart kan allerlei oorzaken hebben. Het doet niet alleen pijn, je kunt er ook minder goed door functioneren. Het kan van invloed zijn op het beeld dat je van jezelf hebt. En dat bepaalt weer hoe jij reageert, hoe jij je voelt en hoe het met jouw zelfvertrouwen is gesteld.

Heal Your Heart is een coachingspraktijk die gericht is op bovennatuurlijk herstel. Je kunt bij mij verschillende trajecten doorlopen. Ik geef individuele coaching en counseling, relatiecoaching en organiseer stiltewandelingen in de natuur. Daarnaast geef ik diverse lezingen en trainingen.

Het Vaderhart van God
Het grootste gemis dat een mens kan hebben is niet te weten en te voelen dat hij geliefd is. Ik geloof dat het van cruciaal belang is om het Vaderhart van God te kennen en te ervaren. Wanneer jij je bewust wordt van wie je bent en ontdekt hoeveel God van je houdt, zal dat van invloed zijn op je gedrag, je emoties en je handelen. In het herstel van jouw hart staan liefde en relatie centraal.
Ik wil je graag begeleiden in:
* God (beter) leren kennen zoals Hij werkelijk is
* Jezelf te zien zoals Hij jou ziet
* Je thuis voelen bij God
* Loskomen van schuld, schaamte, afwijzing en veroordeling
* Loskomen van plichtsbesef en zelfrechtvaardiging
* Ontdekken wat je gaven en talenten zijn

Heal Your Heart gelooft:
* Iedereen kan genezing van een gebroken hart ontvangen
* Iedereen kan wandelen in innerlijke vrede, vreugde en overwinning, ondanks omstandigheden
* Iedereen kan intimiteit met God ervaren

De passie van Heal Your Heart
* Gods liefde in anderen tot leven te zien komen
* Mensen tot hun bestemming zien komen en ze daarin zien wandelen

aanpak tarieven

Coaching overzicht

Groeien in identiteit

Eerste woensdag van de maand

In samenwerking met Fatherheart Ministries Nederland organiseren Arend en Menske de Graaf de eerste woensdag van de maand een avond om te groeien in identiteit als zonen en dochters van God de Vader.
Start avond: 20:00
Adres: Bolder 5 in Bunschoten-Spakenburg
Opgeven: becomingapeople@gmail.com

Opgeven

In Father’s Heart We Live, Steenwijk

28-30 juni 2019

In het weekend van 28-30 juni ben je van harte uitgenodigd voor de In Father’s Heart We Live in Steenwijk. Andy & Gunilla Glover uit Zweden/VS zullen komen spreken.

Voor alle informatie en opgave 

Vaderhart Familieweekend met Ingrid Wilts (Eindhoven)

13-14 september 2019

Ingrid Wilts zal op dit weekend spreken. In 1981 is zij als vrijwilliger naar Oeganda gereisd en daar woont en werkt zij momenteel nog steeds. Samen met Winette Hubregtse zijn ze het christelijk retrait centrum ‘MTO Moyoni’ gestart; een veilige plaats waar mensen meer van Vaders liefde in hun leven mogen ervaren. Ingrid is regelmatig in Nederland en is een van de Vaderhart schoolleiders van Fatherheart Ministries.

Voor info en opgave

B Vaderhartschool met Mark Head en team 

16 juni tot 22 juni 2019

Van 16 juni tot 22 juni 2019 vindt er een Vaderhartschool B plaats te Biezenmortel

Een B school bouwt voort op het fundament dat tijdens een A school in harten van mensen is gelegd. In een B school ligt de focus op het ontdekken wat voor impact het wandelen in zoonschap, het wandelen in de openbaring van Zijn liefde heeft op ieder mens. 

Meer info en opgeven

Vaderhart A-school met Trevor en Linda Galpin en Winette Hubregtse (de Glind)

11-16 Oktober 2019

Een A-school biedt je de gelegenheid om je hart te openen voor de liefde van de Vader. Het is een plek waar je vrijheid vindt, waar je thuiskomt, waar je aanvaarding en geborgenheid vindt, waar je ontdekt dat Zijn kracht in zwakheid volbracht wordt, een plek waar je echt tot rust komt.

Meer info over een A-school vind je hier

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden