" En schrijf Mijn woorden op de tafel van je hart. Geloof met je hart, bewaar je hart, leidt je hart en versterk je hart ”
Inspirerende video's

De praktijk

Mijn praktijk is geïnspireerd op mijn eigen leven en mijn intieme relatie met God de Vader

Sta op en schitter

"Seks is het mooiste, het gaafste en heerlijkste wat er is. En het is nog gratis ook.” Deze boodschap is voor jou als jij te maken hebt met een partner die seksverslaafd is, of is geweest. Weet, ervaar en beleef dat je niet alleen bent.

Hoop voor een weeskind. Video. Bekijk de video
Dit filmpje gaat over een jongen die op drie jarige leeftijd naar een weeshuis werd gebracht. Toen hij vijf jaar oud was is hij weggelopen, omdat hij werd mishandeld en daarna leefde hij voor meer dan 10 jaar op straat. Hij noemde zichzelf ‘a dayfly, met andere woorden a homeless’. Dat betekent: geen thuis, geen vader en moeder, geen veiligheid, geen rust, liefdeloosheid. Dit leven heeft zijn hele bestaan getekend.
Hij vertelt dat hij geen goede zanger is. Het is zijn grote zoektocht om geaccepteerd en geliefd te worden. ‘Gewoon’ te zijn als ieder ander. Misschien herken jij hier ook iets van in je eigen leven. De zoektocht naar liefde, bevestiging en acceptatie.  Dit filmpje laat zien dat er hoop is. Voor jou en iedereen! Je ziet het niet alleen in het talent van die jongen, maar ook hoe hij de harten van iedereen weet te raken. Bijzonder!

Video van Joyce Meyer : Bekijk de video
Er komt een moment dat je een beslissing moet nemen om uit je gevangenschap te breken en je vrijheid hervinden waarvoor Jezus gestorven is. Leef geen dag langer in pijn van het verleden.

Video van Caroline Leaf : Bekijk de video
Caroline Leaf is een geest vervulde neuro wetenschapper met enorm mooie inzichten over het brein. 

Video van David Youngren : Bekijk de video
Amazing Life 40 Day Transformation with David Youngren
David Youngren heeft een meditatiepakket van 40 dagen ontwikkeld. Je mediteert 40 dagen over Gods onvoorwaardelijke liefde en genade voor jou. Je zal ontdekken hoe je jouw hart kunt verbinden met het hart van Jezus. Je komt tot de ontdekking dat de overtuiging van je hart bepalend zijn voor jouw kwaliteit van leven. Je ontdekt Zijn liefde en leert deze toe te laten in je hart. Dat zal levens veranderend voor jou en al je relaties zijn.

Het meditatiepakket, zowel de Engelse als de Nederlandse versie zijn te bestellen in de webshop van www.jongenvrij.nl

Aanmelden nieuwsbrief