"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Trainingen

Training Voorstellingsoefeningen in de praktijk.

God heeft ons een voorstellingsvermogen gegeven. En dat kun je op een mooie manier inzetten om in contact te komen met de Vader en Zijn liefde voor jou. In mijn praktijk werk ik veel met voorstellingsoefeningen. En elke keer gebeurt er zoiets moois! De Vader sluit aan bij het proces waar de persoon op dat moment is. Daarom gaat het vaak zo diep. Zijn woorden, stem, beelden, geven heelheid, genezing en bevrijding.

Een dieper vervuld leven

zien, voelen, ruiken, proeven, ervaren

Ik geloof- en spreek ook uit eigen ervaring- dat het het werken met voorstellingsvermogen ons gaat helpen om een dieper vervuld leven te hebben. Meer in het hier en nu, bewust, genietend wat het leven te bieden heeft. Daarom heb ik een training ontwikkeld om jou te helpen dit te gaan begrijpen en toe te gaan passen.

Deze training is een soort meditatie in combinatie met het gebruiken van je voorstellingsvermogen. Je kruipt als het ware in de ‘huid’ van een persoon uit de Bijbel of uit een gelijkenis.

Je gaat samen met Jezus/Vader en Heilige Geest door de meditatie heen. We doen een beroep op het horen, zien, voelen, ruiken en proeven en wat er te beleven en te ervaren valt.

Zo ga je oefenen met het horen van Gods stem voor jouw hart en geest. Als de Vader je hart aanraakt, zullen herinneringen, angsten en blokkades genezen worden. En zul je ervaren dat Gods liefde voor jou nog veel verder gaat dan dat!

“De Heer heeft mij paar keer echt de hemel laten zien en mij laten ervaren dat het echt om Hem gaat. En ik ervaarde in deze oefening dat ik me mocht overgeven aan Hem. Ik ontving er beelden bij, daardoor begreep ik het.”

Tamara

“Oefenen met mijn voorstellingsvermogen helpt mij om direct contact te maken met de Vader.”

Seth

“Ik hoorde steeds een stille stem: Ik geniet van jou.”

Esther

Training

praktische informatie

 Deze trainingsavonden en ochtenden kunnen los of als serie bijgewoond worden. Er wordt elke keer met verschillende gelijkenissen en Bijbelgedeelten gewerkt. Na elke training krijgt de deelnemer een werkmap met allerlei opdrachten en oefenmateriaal mee naar huis. Ook ontvangt de deelnemer na elke avond een audio bestand, om er thuis mee aan de slag te gaan.

Data en kosten

19 feb & 11 maart en 15 april 2020 -  totale training met audiopakket
 €99 voor alle drie de data samen 

Locatie: Maanlander 14 in Amersfoort

Tijd: 19:30-21:45

Aanmelden Training

Enthousiast geworden over deze training? Meld je dan nu aan! Aanmelden doe je simpel door het formulier in te vullen dat hiernaast te vinden is. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie terug in je mailbox!

Training Voorstelingsoefeningen in de praktijk.
Data van de trainingsmomenten:
Kies een datum
Trainig 2020 - 19 feb, 11 maart en 15 april
Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden