Bewandel het pad van je leven

Stiltewandelingen

Deze vorm van coaching brengt jou letterlijk en figuurlijk in beweging, waardoor er ook meer beweging ontstaat in mentale en emotionele processen. De wandelpaden symboliseren het levenspad waarop je loopt. Bij elke stap verandert de omgeving en dus ook de visie op het levenspad. Door gelijktijdig te lopen en op gezette tijden te praten worden hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel. Een prettige bijkomstigheid van wandelen is dat het lichaam dopamine en endorfine vrijmaakt waardoor je lekker in je vel komt te zitten.

Wandelcoaching

Heal Your Heart organiseert themawandelingen. Ook is het mogelijk om een stiltewandeling aan te vragen, bijvoorbeeld voor een huiskring, team of bestuur. Stuur een bericht voor meer informatie.

Aanvragen

“Als stel hebben we een wandelcoachingssessie met Erika gehad. Na een kwartier wandelend en pratend kwamen we bij de wortel van ons gezamenlijk probleem. De wortel die uit de grond stak en waar mijn partner over struikelde, stond symbool voor ons probleem. Zeg maar het ‘patroon’ in onze relatie. Vooral mijn directieve reactie erop was confronterend en verhelderend. Deze wandelsessie heeft ons op een positieve manier geholpen om uit het negatieve patroon te komen.”

Gideon en Hannah

“De stilte, natuur en het wandelen is een mooie manier om tot rust, bezinning en helderheid te komen. De ruimte die ik ervoer in het bos, door de paden heen, gaf ruimte in mijn hart en denken.”

Abel

Ik ben heel blij dat ik dit ben ingegaan, veel nieuwe inzichten gekregen. Hoe ik in elkaar zit, wat ik kan doen aan de warboel soms in mijn hoofd. Geleerd om mijn hart serieus te nemen waardoor mijn denken meer op één lijn komt met mijn hart.
Knooppunten zijn ontrafelt! 

Lea

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden