"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Cursussen & Trainingen

Heal Your Heart geeft geregeld cursussen & trainingen over diverse thema’s, zoals: intimiteit met God de Vader, identiteit als geliefde kind van God en autoriteit in je roeping en vrijheid en heelheid in je leven. Vraag naar de mogelijkheden voor een workshop op maat voor grote of kleinere groepen.

Wandelcoaching

Deze vorm van coaching brengt de cliënt letterlijk en figuurlijk in beweging, waardoor er ook meer beweging ontstaat in mentale en emotionele processen. De wandelpaden symboliseren het levenspad waarop de cliënt loopt. Bij elke stap verandert de omgeving en dus ook de visie op het levenspad. Door gelijktijdig te lopen en te praten worden hoofd en lichaam met elkaar verbonden en daarmee het verstand en het gevoel. Een prettige bijkomstigheid van wandelen is dat het lichaam dopamine en endorfine vrijmaakt waardoor je lekker in je vel komt te zitten.

Wandelcoaching kan met z’n tweeën of in een groep worden gedaan. De natuur is bij uitstek een geschikte plak voor inspiratie-relatie en individuele wandelingen. Heal Your Heart organiseert ook themawandelingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden