Stiltewandelingen in de
zomerse natuur.

Kom in beweging

Ik daag je uit

Ik daag jou uit om in beweging te komen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. De natuur nodigt uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken.

Heb jij behoefte aan rust en ruimte in je hoofd? Wil je leren luisteren naar wat er in je hart leeft en stil staan bij je dromen en verlangens? Wil jij echt thuiskomen en liefdevolle armen om je heen voelen?

Wat?

In de maanden juni en juli organiseert Heal Your Heart elke week een wandeling in de natuur. Deze wandelingen hebben steeds een ander thema dat we integreren met de natuur. Je kunt ervarings-en lichaamsgerichte oefeningen doen en na elke wandeling krijg je een aantal oefeningen op papier mee naar huis zodat je in je eigen omgeving verder kunt oefenen.

Voor wie?

De stiltewandelingen zijn voor iedere man of vrouw die geïnspireerd wil raken door de Liefde, tot rust wil komen en in verbinding wil komen met zichzelf.  Je hoeft niet extra sportief te zijn of iets te weten van de natuur of stiltewandelingen. Kom zoals je bent, jij bent meer dan welkom!Praktisch

We lopen elke wandeling zo’n 5 km met diverse stops onderweg. De wandelingen zijn elke keer in een andere natuurlijke omgeving binnen een straal van 25 km om Amersfoort heen. Er is mogelijkheid om samen te reizen vanaf een centraal punt in Amersfoort.

Data en tijden

De avonden vinden afwisselend op een dinsdag-en woensdagavond plaats van 19:30 uur -21:30 uur.

Kosten

De kosten zijn €15,- per persoon per avond. Schrijf je in voor alle 5 avonden en betaal slechts €50 per persoon.

 

De wandelingen

Luisteren en stil zijn

20 juni 2018 | De Stille Kern Zeewolde | 19:30

In dit prachtige stiltegebied waar weinig mensen komen, zullen een kabbelend meertje, mooie natuur en diverse vogels een bron van inspiratie zijn.

De natuur wordt niet alleen gebruikt als inspiratiebron; ze werkt ook uitermate kalmerend en rustgevend. In de natuur mag de mens ‘thuiskomen’. Waar wil jij letterlijk en figuurlijk bij stil staan? Wij gaan ook oefenen met de loopsnelheid en ervaren wat dit met je lichaam en geest doet.  Wat zegt dit over jou? Leer te luisteren naar de natuur en naar jezelf.

 

Gedachten tot rust en vrijheid brengen

26 juni 2018 | bos Birkhoven Amersfoort | 19:30

Tijdens deze wandeling word je je bewust van de gedachten die via je zintuigen binnenkomen en van invloed zijn op je geest en lichaam.  Wij gaan kijken wat deze gedachten doen in jouw leven. We pakken niet werkende gedachten aan en zetten er een gezonde positieve gedachte tegenover. Je gaat op het ritme van een krachtige positieve zin lopen. Zo zal je onderbewustzijn ge(her)programmeerd worden. Dat vergroot je zelfvertrouwen en zal ook jouw gezondheid verbeteren. Tijdens deze wandeling laten wij ons inspireren door Caroline Leaf. Alvast een voorproefje? 

Stressrelease
wandeling

4 juli 2018 | Den Treek Leusden-Zuid | 19:30

De snelheid waarmee we nu leven is voor veel mensen niet te doen. Zo snel leef je vanuit de snelheid van de geest en verlies je daarmee het contact met het lichaam. Het doel van een stressreleasewandeling is dat je weer in contact komt met jouw eigen lichaam en van daaruit de elementen om je heen opnieuw mag plaatsen. Tijdens deze wandeling gaan we ervarings-en lichaamsgericht aan het werk. Het is echt een reis door de natuur: van stress naar een (beginnende)burn-out naar de weg eruit!

 

Je Droom en passie ontdekken en leven

10 juli 2018 | Den Treek Leusden-Zuid | 19:30

Niets is mooier als mensen hun droom en passie leven. Jouw droom ligt altijd buiten je veilige omgeving. Je zult je comfort-zone achter je moeten laten om je droom te kunnen verwezenlijken. Tijdens deze wandeling gebruiken we de natuurlijke elementen om persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden te symboliseren. Tijdens deze wandeling staan we geregeld stil en krijg je opdrachten. Je wandelt zowel persoonlijk als in tweetallen. Samen gaan we kijken welke blokkades er zijn en wat je nodig hebt om door deze blokkades heen te wandelen, de vrijheid tegemoet.

Het doel van deze wandeling is het ontdekken en leven van je droom die de Droomgever in je hart heeft gelegd. Steek je grens over, er ligt een prachtige toekomst op je te wachten. De Droomgever staat klaar om je te helpen die te vinden.

De natuur nodigt uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken.

Mediteren vanuit het hart

25 juli 2018 | Soesterduinen | 19:30

Tijdens deze wandeling kom je volledig in het hier en nu en helemaal tot rust. Je bent je diep bewust van de wisselende sferen, geluiden, mooie beelden, zonnestralen en geuren. Het is een diep rustgevende ervaring die hele heldere inzichten naar boven brengt.

 

Je huidige realiteit is een direct resultaat van hoe je jezelf ziet in je hart. Hoe meer je hart in die spiegel van Hoop kijkt, hoe meer je hart getransformeerd wordt naar wat je ziet. Tijdens deze wandeling zullen we geïnspireerd worden door Jim Richards.

Alvast een voorproefje? 

 

 

Meld je aan voor de stiltewandeling

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de stiltewandeling. Geef in het bericht duidelijk aan voor welke wandeling(en) jij je aanmeldt en met hoeveel personen je komt. 

Voor welke wandeling meld je je aan?
Luisteren en stil zijn | 20 juni 2018
Gedachten tot rust en vrijheid brengen | 26 juni 2018
Stressreleasewandeling | 4 juli 2018
Je Droom en passie ontdekken en leven| 10 juli 2018
De Meditatieve wandeling: Mediteren vanuit het hart | 25 juli 2018
Alle wandelingen
Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden