"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Workshops

Heal Your Heart geeft geregeld workshops over diverse thema’s, zoals: intimiteit met God de Vader, identiteit als geliefde kind van God en autoriteit in je roeping en vrijheid en heelheid in je leven. Vraag naar de mogelijkheden voor een workshop op maat voor grote of kleinere groepen.

Workshop Stiltewandeling
Wandelen in stilte geeft ruimte. Het is heerlijk om de rust en stilte van de natuur te ervaren en daardoor zelf van binnen stil te worden. Even stilstaan door alleen maar te lopen. De stilte brengt je in contact met je ware zelf en van daaruit kun je luisteren naar de antwoorden van je hart. En in de schepping vind je aanknopingspunten om God te ontmoeten.

Workshop

Stilte wandeling

Op dinsdag 15 mei 2018 geeft Heal Your Heart een stiltewandeling voor vrouwen in Zeewolde. Het thema is: Sta op en Schitter.

Aan de hand van oefeningen en opdrachten gaan we kijken hoe vrouwen kunnen gaan schitteren. Wat is daarvoor nodig en hoe kan de stilte en de natuurlijke omgeving daarbij helpen?  De vrouwen gaan de talrijke zegeningen en beloftes ontdekken die God voor hen heeft.  Ze ontdekken hun eigen kleur. Met als doel dat ze de dingen gaan doen waar God hen voor geroepen heeft. Niets is mooier als vrouwen in hun kracht komen te staan en in hun bestemming gaan wandelen.

De stiltewandeling wordt georganiseerd op verzoek van de Evangelische gemeente in Zeewolde.
Doelgroep: Vrouwen
Tijd: 20:00-22:00 uur.

Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 15 mei 2018 van 20:00-22:00 uur.

Workshop

Vrouwen dagen

Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert Kostbaar vaatwerk een ontmoetingsdag voor vrouwen die een relatie hebben (of hadden) met een man die seksverslaafd is of was. Heal Your Heart gaat een workshop geven over identiteit en zelfbeeld. Meer info en opgeven: https://www.kostbaarvaatwerk.nl/index.php/hulp-nodig/ontmoetingsdagen

 Identiteit en zelfbeeld
Als je partner seksverslaafd is of was, dan kan dat veel doen met je zelfbeeld en identiteit. Je kunt je lelijk, onbelangrijk of waardeloos voelen. Je hebt mogelijk het gevoel dat niemand echt van je houdt of dat je altijd maar tekort schiet. Misschien probeer je goedkeuring te zoeken bij andere mensen, verschuil je je achter maskers of heb je geen idee wie jij nu werkelijk bent. In deze workshop staan we stil bij deze onderwerpen. Wat staat er op jouw hart geschreven? Wat geloof je ten diepste over jezelf, over God en over de wereld en om je heen? Wie ben jij en waarom ben jij er?

Aanmelden workshop

Enthousiast geworden over deze workshop? Meld u dan nu aan voor deze workshop! Aanmelden doet u simpel door het formulier in te vullen dat hiernaast te vinden is. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kies een workshop
stilte wandeling
Kies een datum
Stiltewandeling 15 mei 2018
Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden