" En schrijf Mijn woorden op de tafel van je hart. Geloof met je hart, bewaar je hart, leidt je hart en versterk je hart ”

Inspiratie

Heal your heart

De praktijk

Mijn praktijk is geïnspireerd op mijn eigen leven en mijn intieme relatie met God de Vader

Sta op en schitter

"Seks is het mooiste, het gaafste en heerlijkste wat er is. En het is nog gratis ook.” Deze boodschap is voor jou als jij te maken hebt met een partner die seksverslaafd is, of is geweest. Weet, ervaar en beleef dat je niet alleen bent.

Inspiratie

Websites

www.fatherheart.net
Deze site maakt je wegwijs in de wereld van het Vaderhart. De Vaderhartscholen gaan uit van Fatherheart ministries, opgericht door James en Denise Jordan uit Nieuw-Zeeland.
Het is een hele week onderwijs en bediening rond het thema ‘Vaderhart van God’ zodat jouw persoonlijke openbaring rond het Vader- en Moederhart verdiept wordt.
Een aanrader voor een ieder die zijn/haar relatie met zijn/haar Hemelse Vader wil verdiepen, maar ook voor hulpverleners die opgeleid willen worden in dit gebied.

www.fathersloveletter.com
Een boodschap van God voor jou.

Jim Richards
Zoveel mensen gaan rond met een gebroken hart als gevolg van afwijzing, eenzaamheid en angst. Gevoelens van schuld en veroordeling en een gebrek aan eigenwaarde kwellen ons totdat we niet langer in staat zijn om liefde te geven of te ontvangen. Je kunt een echte en diepe relatie krijgen met de liefdevolle Schepper. Je kunt een gevoel van vrede in je binnenste ervaren. Ga die vrede binnen, die niet gebaseerd is op prestaties, maar op de rechtvaardigheid van Christus in jou! Genees, herstel en vul je hart met Zijn onvoorwaardelijke liefde en vrede!
Meer info en laat je inspireren en ontvang:
www.impactministries.com

Joyce Meyer
De boeken, preken van Joyce Meyer hebben vele mensen geholpen bij het vinden van hoop en herstel door Jezus Christus. Met haar openhartige en gevatte stijl van communiceren, deelt ze haar ervaringen. Op you-tube staan prachtige preken en studies van haar!

Inspiratie

Video's

Hoop voor een weeskind. Video. Bekijk de video
Dit filmpje gaat over een jongen die op drie jarige leeftijd naar een weeshuis werd gebracht. Toen hij vijf jaar oud was is hij weggelopen, omdat hij werd mishandeld en daarna leefde hij voor meer dan 10 jaar op straat. Hij noemde zichzelf ‘a dayfly, met andere woorden a homeless’. Dat betekent: geen thuis, geen vader en moeder, geen veiligheid, geen rust, liefdeloosheid. Dit leven heeft zijn hele bestaan getekend.
Hij vertelt dat hij geen goede zanger is. Het is zijn grote zoektocht om geaccepteerd en geliefd te worden. ‘Gewoon’ te zijn als ieder ander. Misschien herken jij hier ook iets van in je eigen leven. De zoektocht naar liefde, bevestiging en acceptatie.  Dit filmpje laat zien dat er hoop is. Voor jou en iedereen! Je ziet het niet alleen in het talent van die jongen, maar ook hoe hij de harten van iedereen weet te raken. Bijzonder!

Video van Joyce Meyer : Bekijk de video
Er komt een moment dat je een beslissing moet nemen om uit je gevangenschap te breken en je vrijheid hervinden waarvoor Jezus gestorven is. Leef geen dag langer in pijn van het verleden.

Video van Caroline Leaf : Bekijk de video
Caroline Leaf is een geest vervulde neuro wetenschapper met enorm mooie inzichten over het brein. 

Video van David Youngren : Bekijk de video
Amazing Life 40 Day Transformation with David Youngren
David Youngren heeft een meditatiepakket van 40 dagen ontwikkeld. Je mediteert 40 dagen over Gods onvoorwaardelijke liefde en genade voor jou. Je zal ontdekken hoe je jouw hart kunt verbinden met het hart van Jezus. Je komt tot de ontdekking dat de overtuiging van je hart bepalend zijn voor jouw kwaliteit van leven. Je ontdekt Zijn liefde en leert deze toe te laten in je hart. Dat zal levens veranderend voor jou en al je relaties zijn.

Het meditatiepakket, zowel de Engelse als de Nederlandse versie zijn te bestellen in de webshop van www.jongenvrij.nl

Boeken

‘Het Vaderhart van God’. Floyd McClung Jr.
De schrijver van dit boek neemt je mee op een ontdekkingsreis naar God als jouw Vader. Vaak blijkt je beeld van God verwrongen te zijn door de relatie met je eigen ouders en ervaringen uit je verleden. De schrijver laat je aspecten van God zien die jou een vollediger vaderbeeld kunnen geven. Tevens moedigt hij je aan stappen te zetten tot genezing en een verantwoordelijke houding ten opzichte van God en medemens te ontwikkelen.

‘De thuiskomst’. Jack Winter.
De boodschap die Jack deelt in de Thuiskomst is een krachtige openbaring over het hart van God de Vader. Dit boek is een mix van onderwijs en levensveranderde getuigenissen.

‘Ervaar Vaders omhelzing’. Jack Frost.
Dit boek laat je zien hoe je Gods liefde, troost en omhelzing kan ervaren. Het raakt gebieden aan die een hindernis kunnen vormen in een intieme relatie met jouw Schepper.

‘Geef leiding aan je emoties’. Andrew Wommack.
Dit boek leert jou hoe je verantwoordelijkheid voor je emoties kunt nemen en jezelf onder controle kunt hebben. De schrijver laat zien waarom je emotionele problemen kunt krijgen en hij draagt oplossingen aan van woorden van God.

‘Stop de pijn’. James B. Richards.
Pijn is onvermijdelijk en we weten allemaal wat pijn is. Je bent gekwetst en je lijkt maar niet te kunnen genezen. Je probeert verder te gaan met je leven, maar je slaagt er gewoon niet in. Je vergeeft, maar je kunt niet vergeten. Het verpest je relaties met mensen, God en het leven zelf. Dit boek zal je bevrijden van de machten die een slachtoffer van je willen maken. Het leert je hoe je de pijn uit het verleden kunt loslaten en leert je ontdekken hoe je jezelf tegen de pijn van de toekomst kan beschermen.

‘Ik kan veranderen’. Michelle van Dusseldorp.
Ieder mens verbaast zich wel eens over zijn eigen gedrag, gevoelens en gedachten. Waarom reageer ik zo op die situatie? Waarom voel ik mij zo neerslachtig? Over dergelijke ervaringen gaat dit boek. Michelle neemt de lezer mee in een zoektocht naar verborgen motieven, weggestopte emoties en onbewuste drijfveren. Ze laat zien hoe je door zelfinzicht, zelfaanvaarding en het toepassen van bepaalde principes kan komen tot innerlijke genezing en geestelijke volwassenheid.

‘Rivier in je Hart’ Ingrid Wilts. 
Ingrid Wilts beschrijft in dit boek haar passie voor Uganda en het Vaderhart van God. Het is een persoonlijk verhaal waarin ze haar eigen ervaringen beschrijft met de Ugandezen, de wees- en straatkinderen en haar eigen weg met haar Hemelse Vader. In haar boek verteld ze van haar ontdekking dat Vaders liefde echte diepe genezing brengt en de weg opent voor een vernieuwd leven. “Zo stroomt de rivier van liefde door het hart naar levens van andere mensen om hen blijvend van binnenuit te veranderen”. Laat dit boek je helpen die rivier ook in jouw hart te laten ontspringen.

‘Goed Genoeg’. Harry Coffman.
Harry neemt je in dit boek mee op ontdekkingstocht naar wie je werkelijk bent. Harry had lange tijd het gevoel dat hij niet goed genoeg was. Wat Hij in de Bijbel las werkte niet voor hem en hij wilde weten waar dat aan lag. Toen ontdekte hij het geheim. Hij ontdekte wie hij werkelijk was en wat het betekent om gerechtvaardig te zijn. Laat je meevoeren in deze ontdekkingstocht naar je ware identiteit en levensstijl als rechtvaardige en ervaar de zegeningen van God in je leven.

‘Waarom u wellicht beter bij uw huidige partner kunt blijven’ Hans ’t Hart
In dit boek behandelt drs. Hans t’ Hart veel voorkomende relatieproblemen en wat je eraan kunt doen. Het boek bestaat uit een bundeling van artikelen die hij op zijn website schreef nav sessies met koppels in zijn praktijk. De tips en adviezen zijn praktisch en laten zien dat relatietherapie in de meeste gevallen wel degelijk zin heeft.

‘Houd me vast’ Sue Johnson
Relatietherapie is een belangrijke stap voor stellen die willen gaan voor hun relatie. Houd me vast van Dr. Sue Johnson is daarbij een mooi handvat. Liefde, steun en verbondenheid staan centraal in de methode Emotionally Focused Couple Therapy. Dr. Sue Johnson beschrijft in Houd me vast hoe dit programma werkt. Het doel daarbij is het creëren van hechte en veilige relaties. Als relatie-coach gebruik ik dit boek geregeld in de sessies en raad ik het stellen aan om met dit praktische boek samen aan de slag te gaan.

‘Blijf toch bij me’ Petra Deij
Een affaire of vreemdgaan roept vaak heftige emoties op, zowel binnen de relatie waarin het gebeurt als daarbuiten. Petra Deij werkt aan de hand van het EFT model (Emotionally Focused Therapy) de problematiek uit rond een affaire. ‘Blijf toch bij me’ bevat verhalen van ervaringsdeskundigen en persoonlijke oefeningen die je zowel alleen als met je partner kunt doen. Deze zijn bedoeld om je gedachten te ordenen en je verder te helpen in het proces van het verwerken van een affaire binnen je relatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden