"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Coaching

Onze aanpak

In de relatie met jezelf, met God of met anderen kunnen zich conflicten en problemen voordoen. Dit kan zich uiten in onder andere spanning, stress, angst, eetstoornissen, verslaving, lichamelijke klachten of depressie. Voor het oplossen van deze problemen hanteer ik, afhankelijk van de hulpvraag, diverse gespreksvormen, methodes en (lichaamsgerichte) ontspanningsoefeningen.

Insight Focused Therapy (IFT)
Deze methode helpt je om jezelf te ontdekken op een liefdevolle en vriendelijke manier. De procesgerichte benadering leidt tot verandering in de hersenen, nieuwe inzichten, minder stress, meer veerkracht en gedragsverandering. Het is gebaseerd op resultaten van hersenonderzoek, aandacht voor jezelf, je omgeving en God, bewustwording en geestelijke principes.

Transactionele Analyse (TA)
De Transactionele Analyse is een theorie over persoonlijkheid en communicatie. Het biedt een kader om op individueel én op teamniveau te ontwikkelen. Deze theorie geeft je praktische handvaten en gaat daarbij uit van het zelfsturend vermogen van de mens. Het helpt je de complexiteit en diepgang van jezelf, jouw relaties, groepen en organisaties waarin je je beweegt behapbaar te maken.

Rationele Emotieve Therapie (RET)
Het verleden hoeft niet bepalend te zijn voor het heden. Je kunt meestal veel meer dan je denkt en bent in staat om ongezonde patronen doorbreken. Rationele Emotieve Therapie is gericht op het veranderen van denken en handelen. Ongezonde, negatieve emoties maken plaats voor gezonde emoties, gedachten en gedrag.

Emotionally Focused Therapy (EFT) – Relatietherapie
De Emotionally Focussed Therapy werkt vooral in het hier en nu. Deze vorm focust op de gevoelens en drama’s van relaties die ontregeld zijn. Het doel van de therapie is om de verbondenheid en veiligheid tussen partners te verbeteren. Daarbij staat de behoefte aan veiligheid, vertrouwen en intimiteit centraal.

Online programma S.A.M.E.N.                                                                                                          
Deze online methode is speciaal ontwikkeld voor stellen die te maken hebben gekregen met een vertrouwensbreuk of crisis. Aan de hand van video’s, een e-book en opdrachten loop je door de verschillende fases van jullie situatie. In je eigen tempo werken jullie aan het herstel van jullie relatie. Ook is het mogelijk om ter ondersteuning gesprekken te voeren in de praktijk van Heal Your Heart.

Tijdens een coachingstraject leer je:

* Nieuwe inzichten te integreren in je dagelijks leven
* Wat jouw unieke identiteit is en die te waarderen om vervolgens daaruit te gaan leven
* Zelfstandige gezonde keuzes te maken en je leven zowel privé als elders passende sturing te geven
* Belemmerende patronen (h)erkennen, ondervangen en veranderen
* Om niet langer om zaken heen te draaien maar er doorheen te gaan, zodat het verwerkt kan worden

Coaching overzicht

Groeien in identiteit

Eerste woensdag van de maand

In samenwerking met Fatherheart Ministries Nederland organiseren Arend en Menske de Graaf de eerste woensdag van de maand een avond om te groeien in identiteit als zonen en dochters van God de Vader.
Start avond: 20:00
Adres: Bolder 5 in Bunschoten-Spakenburg
Opgeven: becomingapeople@gmail.com

Opgeven

Vaderhart van God

vrijdag 1 en zaterdag 2 juni 2018

Vaderhartweekend met Trevor en Linda Galpin
Datum: vrijdag 1 en zaterdag 2 juni 2018.
Locatie: Ontmoetingskerk, Meerkollaan 3 Eindhoven

21 en 22 september 2018.
Conferentie met Ingrid Wilts en Winette Hubregtse.
Meer info en opgeven: 

Meer informatie en opgeven

Vrouwendag

20 januari 2018.

Op zaterdag 20 januari 2018 organiseert Kostbaar vaatwerk een ontmoetingsdag voor vrouwen die een relatie hebben (of hadden) met een man die seksverslaafd is of was.

Heal Your Heart gaat een workshop geven over identiteit en zelfbeeld. Meer info en opgeven: 

Meer info en opgeven

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden