"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Coaching

Onze aanpak

In de relatie met jezelf, met God of met anderen kunnen zich conflicten en problemen voordoen. Dit kan zich uiten in onder andere spanning, stress, angst, eetstoornissen, verslaving, lichamelijke klachten of depressie. Voor het oplossen van deze problemen hanteer ik, afhankelijk van de hulpvraag, diverse gespreksvormen, methodes en (lichaamsgerichte) ontspanningsoefeningen.

Insight Focused Therapy (IFT)
Deze methode helpt je om jezelf te ontdekken op een liefdevolle en vriendelijke manier. De procesgerichte benadering leidt tot verandering in de hersenen, nieuwe inzichten, minder stress, meer veerkracht en gedragsverandering. Het is gebaseerd op resultaten van hersenonderzoek, aandacht voor jezelf, je omgeving en God, bewustwording en geestelijke principes.

Transactionele Analyse (TA)
De Transactionele Analyse is een theorie over persoonlijkheid en communicatie. Het biedt een kader om op individueel én op teamniveau te ontwikkelen. Deze theorie geeft je praktische handvaten en gaat daarbij uit van het zelfsturend vermogen van de mens. Het helpt je de complexiteit en diepgang van jezelf, jouw relaties, groepen en organisaties waarin je je beweegt behapbaar te maken.

Rationele Emotieve Therapie (RET)
Het verleden hoeft niet bepalend te zijn voor het heden. Je kunt meestal veel meer dan je denkt en bent in staat om ongezonde patronen doorbreken. Rationele Emotieve Therapie is gericht op het veranderen van denken en handelen. Ongezonde, negatieve emoties maken plaats voor gezonde emoties, gedachten en gedrag.

Emotionally Focused Therapy (EFT) – Relatietherapie
De Emotionally Focussed Therapy werkt vooral in het hier en nu. Deze vorm focust op de gevoelens en drama’s van relaties die ontregeld zijn. Het doel van de therapie is om de verbondenheid en veiligheid tussen partners te verbeteren. Daarbij staat de behoefte aan veiligheid, vertrouwen en intimiteit centraal.

Online programma S.A.M.E.N.                                                                                                          
Deze online methode is speciaal ontwikkeld voor stellen die te maken hebben gekregen met een vertrouwensbreuk of crisis. Aan de hand van video’s, een e-book en opdrachten loop je door de verschillende fases van jullie situatie. In je eigen tempo werken jullie aan het herstel van jullie relatie. Ook is het mogelijk om ter ondersteuning gesprekken te voeren in de praktijk van Heal Your Heart.

Tijdens een coachingstraject leer je:

* Nieuwe inzichten te integreren in je dagelijks leven
* Wat jouw unieke identiteit is en die te waarderen om vervolgens daaruit te gaan leven
* Zelfstandige gezonde keuzes te maken en je leven zowel privé als elders passende sturing te geven
* Belemmerende patronen (h)erkennen, ondervangen en veranderen
* Om niet langer om zaken heen te draaien maar er doorheen te gaan, zodat het verwerkt kan worden

Coaching overzicht

Groeien in identiteit

Eerste woensdag van de maand

In samenwerking met Fatherheart Ministries Nederland organiseren Arend en Menske de Graaf de eerste woensdag van de maand een avond om te groeien in identiteit als zonen en dochters van God de Vader.
Start avond: 20:00
Adres: Bolder 5 in Bunschoten-Spakenburg
Opgeven: becomingapeople@gmail.com

Opgeven

Vaderhart van God

Vrijdagavond 8 en zaterdag 9 maart

Op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 Maart in Zeewolde
 spreken Trevor en Linda Galpin (UK) en Winette Hubregtse over Vaders onvoorwaardelijke liefde. Vrijdagavond vanaf 19.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur van harte welkom!
 Adres: ‘Het Kruispunt’ Gedempte Gracht 1, Zeewolde
.

Meer informatie en opgeven

A Vaderhartschool met Dass & Rani Supperamaniam en Eric de Kruik

24 februari tot 2 maart 2019

Van 24 februari - 2 maart 2019 vindt er een Vaderhartschool A plaats te  Biezenmortel
. Een A school is een week verblijven in een atmosfeer vol van de openbaring van liefde. Een plaats van thuiskomen, een plaats om te ontdekken dat je er mag zijn en geaccepteerd wordt. Een plaats om te ontdekken dat Zijn kracht zichtbaar wordt in jouw zwakheid …. een plaats van rust.

Meer info en opgeven

B Vaderhartschool met Mark Head en team 

16 juni tot 22 juni 2019

Van 16 juni tot 22 juni 2019 vindt er een Vaderhartschool B plaats te Biezenmortel

Een B school bouwt voort op het fundament dat tijdens een A school in harten van mensen is gelegd. In een B school ligt de focus op het ontdekken wat voor impact het wandelen in zoonschap, het wandelen in de openbaring van Zijn liefde heeft op ieder mens. 

Meer info en opgeven

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden