"Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van leven!"

Coaching

Onze aanpak

In de relatie met jezelf, met God of met anderen kunnen zich conflicten en problemen voordoen. Dit kan zich uiten in onder andere spanning, stress, angst, eetstoornissen, verslaving, lichamelijke klachten of depressie. Voor het oplossen van deze problemen hanteer ik, afhankelijk van de hulpvraag, diverse gespreksvormen, methodes en (lichaamsgerichte) ontspanningsoefeningen.

Insight Focused Therapy (IFT)
Deze methode helpt je om jezelf te ontdekken op een liefdevolle en vriendelijke manier. De procesgerichte benadering leidt tot verandering in de hersenen, nieuwe inzichten, minder stress, meer veerkracht en gedragsverandering. Het is gebaseerd op resultaten van hersenonderzoek, aandacht voor jezelf, je omgeving en God, bewustwording en geestelijke principes.

Transactionele Analyse (TA)
De Transactionele Analyse is een theorie over persoonlijkheid en communicatie. Het biedt een kader om op individueel én op teamniveau te ontwikkelen. Deze theorie geeft je praktische handvaten en gaat daarbij uit van het zelfsturend vermogen van de mens. Het helpt je de complexiteit en diepgang van jezelf, jouw relaties, groepen en organisaties waarin je je beweegt behapbaar te maken.

Rationele Emotieve Therapie (RET)
Het verleden hoeft niet bepalend te zijn voor het heden. Je kunt meestal veel meer dan je denkt en bent in staat om ongezonde patronen doorbreken. Rationele Emotieve Therapie is gericht op het veranderen van denken en handelen. Ongezonde, negatieve emoties maken plaats voor gezonde emoties, gedachten en gedrag.

Emotionally Focused Therapy (EFT) – Relatietherapie
De Emotionally Focussed Therapy werkt vooral in het hier en nu. Deze vorm focust op de gevoelens en drama’s van relaties die ontregeld zijn. Het doel van de therapie is om de verbondenheid en veiligheid tussen partners te verbeteren. Daarbij staat de behoefte aan veiligheid, vertrouwen en intimiteit centraal.

Online programma S.A.M.E.N.                                                                                                          
Deze online methode is speciaal ontwikkeld voor stellen die te maken hebben gekregen met een vertrouwensbreuk of crisis. Aan de hand van video’s, een e-book en opdrachten loop je door de verschillende fases van jullie situatie. In je eigen tempo werken jullie aan het herstel van jullie relatie. Ook is het mogelijk om ter ondersteuning gesprekken te voeren in de praktijk van Heal Your Heart.

Tijdens een coachingstraject leer je:

* Nieuwe inzichten te integreren in je dagelijks leven
* Wat jouw unieke identiteit is en die te waarderen om vervolgens daaruit te gaan leven
* Zelfstandige gezonde keuzes te maken en je leven zowel privé als elders passende sturing te geven
* Belemmerende patronen (h)erkennen, ondervangen en veranderen
* Om niet langer om zaken heen te draaien maar er doorheen te gaan, zodat het verwerkt kan worden

Coaching overzicht

Groeien in identiteit

Eerste woensdag van de maand

In samenwerking met Fatherheart Ministries Nederland organiseren Arend en Menske de Graaf de eerste woensdag van de maand een avond om te groeien in identiteit als zonen en dochters van God de Vader.
Start avond: 20:00
Adres: Bolder 5 in Bunschoten-Spakenburg
Opgeven: becomingapeople@gmail.com

Opgeven

In Father’s Heart We Live, Steenwijk

28-30 juni 2019

In het weekend van 28-30 juni ben je van harte uitgenodigd voor de In Father’s Heart We Live in Steenwijk. Andy & Gunilla Glover uit Zweden/VS zullen komen spreken.

Voor alle informatie en opgave 

Vaderhart Familieweekend met Ingrid Wilts (Eindhoven)

13-14 september 2019

Ingrid Wilts zal op dit weekend spreken. In 1981 is zij als vrijwilliger naar Oeganda gereisd en daar woont en werkt zij momenteel nog steeds. Samen met Winette Hubregtse zijn ze het christelijk retrait centrum ‘MTO Moyoni’ gestart; een veilige plaats waar mensen meer van Vaders liefde in hun leven mogen ervaren. Ingrid is regelmatig in Nederland en is een van de Vaderhart schoolleiders van Fatherheart Ministries.

Voor info en opgave

B Vaderhartschool met Mark Head en team 

16 juni tot 22 juni 2019

Van 16 juni tot 22 juni 2019 vindt er een Vaderhartschool B plaats te Biezenmortel

Een B school bouwt voort op het fundament dat tijdens een A school in harten van mensen is gelegd. In een B school ligt de focus op het ontdekken wat voor impact het wandelen in zoonschap, het wandelen in de openbaring van Zijn liefde heeft op ieder mens. 

Meer info en opgeven

Vaderhart A-school met Trevor en Linda Galpin en Winette Hubregtse (de Glind)

11-16 Oktober 2019

Een A-school biedt je de gelegenheid om je hart te openen voor de liefde van de Vader. Het is een plek waar je vrijheid vindt, waar je thuiskomt, waar je aanvaarding en geborgenheid vindt, waar je ontdekt dat Zijn kracht in zwakheid volbracht wordt, een plek waar je echt tot rust komt.

Meer info over een A-school vind je hier

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden